Cushman & Wakefield breidt team verder uit

Rick Schoonderbeek (30) is per 1 mei 2015 in dienst getreden als adviseur retail binnen het Retail Agency team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield. Schoonderbeek is in deze functie verantwoordelijk voor de verhuur van winkelvastgoed in het highstreet-segment in opdracht van eigenaren, belleggers en ontwikkelaars. Schoonderbeek is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen zeven jaar vastgoedadviseur was op de kantoren- en winkelvastgoedmarkt.

Barzien Khoshbakht (26) is bij Cushman & Wakefield aangesteld als taxateur in het Valuation & Advisory team. Hij richt zich in deze functie op taxaties van commercieel vastgoed. Khoshbakht heeft gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven waar hij recent de master Real Estate Management & Development heeft afgerond. Voor het maken van zijn afstudeerscriptie liep hij stage bij Cushman & Wakefield waar hij onderzoek deed naar de invloed van verdeeld eigendom op de waarde van winkelunits in shopping centers.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact