Ziengs opent winkel in Leiden - Cushman & Wakefield

Ziengs opent winkel in Leiden

Ziengs Leiden
Klik om te vergroten

Ziengs Schoenen heeft op 12 maart een nieuwe Tamaris-winkel geopend in de Haarlemmerstraat 114 te Leiden. De winkel is gelegen in de hoofdwinkelstraat van Leiden en heeft op de begane grond een verkoopvloeroppervlak van circa 115 m2. Ziengs Schoenen sloot hiervoor een huurovereenkomst af met eigenaar Tenstone B.V..

Het kwalitatief hoogwaardige damesmerk Tamaris vindt zijn oorsprong in Duitsland met tegenwoordig verkooppunten in meer dan 70 landen. Naast schoenen en accessoires is het portfolio recent uitgebreid met Tamaris Fashion. Eerder opende Ziengs al Tamaris-filialen in Amersfoort, Assen, Enschede en Leeuwarden.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Tenstone B.V. in deze transactie. Ziengs Schoenen werd geadviseerd door Bouman Visscher Van Limbeek.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact