Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Achmea verlengt huurovereenkomsten in Tilburg en Venlo

Achmea verlenging 2015
Klik om te vergroten

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance voor Achmea Pensioen- en Levensverzekeringen N.V. huurverlengingen gerealiseerd voor twee winkels die worden gehuurd door Superstar en Steps in Tilburg respectievelijk Venlo.

In Tilburg is aan de Heuvelstraat 48A overeenstemming bereikt met Superstar. De winkelruimte heeft een totale oppervlakte van circa 132 m² op de begane grond en secundaire ruimten op de verdiepingen. In Venlo heeft Steps langjarig verlengd voor een winkel aan de Lomstraat 23-25 van circa 335 m² op de begane grond.

De verhuur van de Heuvelstraat in Tilburg werd door Cushman & Wakefield collegiaal uitgevoerd met DTZ Zadelhoff.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact