Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

TIP Trailer Services huurt 2.400 m² in Alpha Tower Amsterdam Zuidoost

Alpha Tower
Klik om te vergroten

TIP Trailer Services, een bedrijf in de transport- en logistieke sector, heeft een langjarige huurovereenkomst getekend voor kantoorruimte in Alpha Tower aan De Entree 11-97 te Amsterdam Zuidoost.

TIP Trailer Services huurt ca. 2.400 m² op de derde, vierde en vijfde verdieping en heeft voor dit gebouw gekozen vanwege de praktische indeelbaarheid van de vloeren, de hoogwaardige uitstraling van het gebouw en de gunstige ligging t.o.v. OV-voorzieningen. Alpha Tower heeft afgelopen zomer een volledige renovatie van de entree en lobby ondergaan. Dit jaar wordt op de begane grond een vergadercentrum voor de huurders gerealiseerd.

Cushman & Wakefield adviseerde de verhuurder Commerz Real Investmentgesellschaft mbH. CBRE vertegenwoordigde TIP Trailer Services.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact