Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield begeleidt verkoop logistiek complex in Bodegraven

SSC Bodegraven
Klik om te vergroten

Cushman & Wakefield heeft in opdracht van Techdata een logistiek complex met bijbehorende kantoorruimte van ca. 20.000 m² verkocht. Het object is gelegen aan de Tolnasingel 2 op bedrijventerrein ´De Grote Wetering´ in Bodegraven. De Grote Wetering is vooral voor bedrijven in de logistieke sector een strategische locatie vanwege de goede aansluiting op de snelweg A12. De naam van de koper, een particuliere belegger, en de verkoopprijs worden niet bekendgemaakt.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact