Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Grow/Work Group huurt 851 m² kantoorruimte in Alpha Tower Amsterdam Zuidoost

Alpha Tower
Klik om te vergroten

Grow/Work Group, landelijk opererend dienstverlener in de zorg, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Commerz Real Investmentgesellschaft mbH voor de huur van circa 851 m² kantoorruimte op de tweede verdieping van de Alpha Tower, De Entree 11-97 in Amsterdam Zuidoost. Grow/Work Group kiest voor deze locatie vanwege de praktische indeelbaarheid van de vloeren in het gebouw, de hoogwaardige uitstraling en de gunstige ligging ten opzichte van OV-voorzieningen. In de zomer van 2014 zijn de entree en lobby van Alpha Tower volledig gerenoveerd, in 2015 wordt in het gebouw een vergadercentrum gerealiseerd voor de gebruikers van het gebouw.

Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Commerz Real Investmentgesellschaft mbH collegiaal met CBRE. Makelaardij KEIJ vertegenwoordigde huurder Grow/Work Group. 

Over Grow/Work Group

Grow/Work is een landelijk opererende dienstverlener voor de gezondheidszorg. De organisatie telt ruim honderd medewerkers en is actief op het gebied van werving & selectie, interim management en consultancy. De organisatie richt zich op detachering, payrolling, opleidingen, werving & selectie, arbeidsmobiliteit en loopbaan coaching voor Rijks-, Provinciale en Gemeentelijke overheden, het onderwijs en de gezondheidszorg. Grow/Work Group heeft vier werkmaatschappijen die elk onder een eigen label opereren: Grow/Work Healthcare, JS Consultancy, POSG en Roler. Het kantoor in Alpha Tower wordt door alle vier de werkmaatschappijen van Grow/Work Group in gebruik genomen. 


Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact