Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Garcia Jeans opent winkel in Maastricht

Muntstraat Maastricht
Klik om te vergroten

Het Nederlandse modelabel Garcia Jeans opent eind april/begin mei 2015 een nieuwe winkel aan de Muntstraat 37 in Maastricht. Garcia sloot een huurovereenkomst voor tien jaar met de eigenaar, een particuliere belegger, voor de huur van circa 210 m². Een huurprijs wordt niet bekendgemaakt. Carcia Jeans neemt hiermee de winkellocatie over van fashion store Blue32. Garcia verkoopt naast de bekende jeans ook een uitgebreide dames- en herencollectie.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde in deze transactie de verhuurder, een particuliere belegger. Cushman & Wakefield rapporteert met deze transactie de vierde verhuurovereenkomst in het centrum van Maastricht sinds begin dit jaar. Maastricht bevestigt hiermee de sterke winkelpositie van de stad, dit mede door de interesse vanuit buurlanden België en Duitsland. Het A1-winkelgebied in Maastricht bestaat uit de in elkaar overlopende Grote en Kleine Staat, de Muntstraat, de Wolfstraat en de Maastrichter Brugstraat.