Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

CBRE Global Investors contracteert Cushman and Wakefield als extern taxateur voor Dutch Office Portefeuille

Internationaal vastgoedvermogensbeheerder CBRE Global Investors heeft Cushman & Wakefield geselecteerd als extern taxateur voor de kwartaalherwaarderingen van het volledige kantorenportfolio in het Dutch Office Fund (DOF). De portefeuille omvat in totaal 19 kantoorgebouwen met een totale omvang van meer dan 405.000 m² kantoorvloer. De overeenkomst is gesloten voor een periode van twee jaar.

De DOF-portefeuille omvat zowel single als multi-tenant gebouwen. Alle gebouwen zijn duurzame, onder architectuur gebouwde, hoogwaardige kantoren op multimodale locaties in de Randstad. Huurders van de kantoren zijn onder meer Post NL, Nationale Nederlanden, NUON, de Rijksgebouwendienst, KPMG, SNS Reaal, NautaDutilh en Kempen & Co.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact