Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Vapiano opent restaurant in winkelcentrum Heuvel Eindhoven

Vapiano Eindhoven
Klik om te vergroten

Horecaformule Vapiano heeft 1.138 m² gehuurd in winkelcentrum de Heuvel te Eindhoven, een belegging van CBRE Global Investors. De nieuwe vestiging van Vapiano zal 325 m² op de begane grond en 813 m² op de eerste verdieping omvatten. Na een grondige verbouwing zal het restaurant aan het eind van het eerste kwartaal 2015 zijn deuren openen. De vestiging in Eindhoven wordt het zesde restaurant van Vapiano in Nederland en het eerste restaurant buiten de Randstad. Vapiano heeft momenteel ruim 130 Italiaanse restaurants in 28 landen.

Na H&M is Vapiano de tweede huurder die tekent in de Heuvel voor een grote winkelunit. De komst van Vapiano en de uitbreiding van de H&M naar 3.300 m² zijn onderdeel van de upgrade van het winkelcentrum en past in de strategie om winkelunits op de begane grond en op de verdiepingen samen te voegen. In het afgelopen jaar zijn de parkeergarage en de algemene ruimten in de Heuvel al gerenoveerd. Binnenkort zal worden gestart met het dichtleggen van de begane grond vloer in het Forum, aan de zuidzijde van het winkelcentrum, waardoor een nieuw winkelplein zal ontstaan.

Cushman & Wakefield en RSP Makelaars verzorgen het leasing management voor verhuurder CBRE Global Investors. Brecheisen Makelaars adviseerde de huurder Vapiano.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact