Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Topshop opent flagship store in Amsterdam

De van oorsprong Britse modeketen Topshop opent donderdag 26 februari 2015 de eerste winkel op het Europese vasteland in Amsterdam. De winkel wordt een zogenoemde ´flagship store´ voor Tophsop met een totaal winkeloppervlak van circa 2.300 m² verdeeld over zes verdiepingen (kelder, begane grond en 4 verdiepingen) en gericht op het ´beleven´ van de Topshop-collectie.

De winkel is gevestigd in de voormalige De Slegte boekwinkel aan de Kalverstraat 48-52 in Amsterdam. Met deze winkel vestigt Topshop zich voor het eerst in Europa en dus ook in Nederland met een winkel die de organisatie volledig zelf in beheer heeft. Het merk is op de Nederlandse markt tot heden alleen als shop-in-shop en online beschikbaar.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en DLA Piper adviseerden Topshop bij de aanhuur van deze winkel. De verhuurder, een particuliere belegger, werd bijgestaan door portefeuillemanager Bruning De Goede Vastgoedregisseurs en Boekel de Nerée Advocaten & Notarissen.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact