Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Snipes opent eerste winkels in Nederland in Utrecht en Eindhoven

Schoen- en streetwear-modeketen Snipes opent binnenkort de eerste twee winkels in Nederland. In Utrecht vestigt Snipes zich aan de Lange Elisabethstraat 28-30, in Eindhoven opent Snipes een winkel aan de Rechtestraat 7.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield adviseerde Snipes bij de aanhuur van beide winkels. Coltex, de verhuurder van de winkel in de Rechtestraat in Eindhoven, werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand.

De schoenenketen ging in 1998 van start in Essen en telt 72 filialen in Duitsland, 10 in Oostenrijk en 9 in Zwitserland. De filialen in Zwitserland kwamen er na de integratie en omvorming van SportsLab in 2013 bij. Met de winkels in Utrecht en Eindhoven vestigt Snipes zich nu ook voor het eerst in Nederland.

Snipes zorgt voor een diversificatie dankzij een premiumconcept. De basis van het concern blijft niettemin om de outfits van de hiphop-muziek-, skate-, basketbal- en BMX-liefhebbers toegankelijk te maken.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact