Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Fotostudio PicturePeople naar Entre Deux Maastricht

Fotostudio PicturePeople opent in februari een vestiging van circa 180 m² op de begane grond van winkelcentrum Entre Deux aan de Spilstraat 14 te Maastricht. Deze studio in Maastricht is de flagship studio van PicturePeople met vier separate studio´s in de winkel. Winkelcentrum Entre Deux is eigendom van Invesco Real Estate. Met de huidige huurder Gsus is een nieuwe huurovereenkomst afgesloten voor een unit van circa 126 m² gelegen op de begane grond van het winkelcentrum.

Cushman & Wakefield adviseerde verhuurder Invesco Real Estate in deze transacties. Cushman & Wakefield verzorgt zowel het Asset Management als het Leasing Management namens Invesco in winkelcentrum Entre Deux. Gsus werd geadviseerd door Kokelenberg & Ouwehand.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact