Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield versterkt WOZ-dienstverlening

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de toonaangevende WOZ-taxateur Property Tax Resources (PTR) in Amerika overgenomen. De overname versterkt het huidige WOZ-dienstenportfolio van Cushman & Wakefield door de unieke combinatie van Cushman & Wakefields´ vastgoedexpertise met het state-of-the-art fiscale management platform van PTR.

Frank Adema, Partner Valuation & Advisory Cushman & Wakefield, zegt over de acquisitie: “Ook voor onze lokale Nederlandse WOZ-dienstverlening is deze overname belangrijk. Hierin ligt de focus namelijk traditioneel op de combinatie van taxatie-technische en fiscaal-juridische expertise, dat geldt ook voor PTR. Wij voegen daar onze diepgaande kennis van nationale en internationale vastgoedmarkten aan toe. Dit levert onze klanten meer toegevoegde waarde, omdat het een belangrijke basis is om de belastingdruk voor hen zo laag mogelijk te houden. Daarnaast bevordert deze overname onze verdere capaciteit om zowel aan nationale, als internationale klanten deze dienstverlening te kunnen aanbieden”.

Het team van Cushman & Wakefield in Nederland dat verantwoordelijk is voor WOZ-advisering bestaat uit 4 medewerkers. Jaarlijks voert het team meer dan 250 WOZ-taxaties en adviesopdrachten uit voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact