Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

A&T Netherlands B.V. koopt Say Building A

Say Buildings
Klik om te vergroten

A&T Netherlands B.V., onderdeel van Ares Management, heeft recent het kantoorgebouw Say building A aangekocht van verkoper IVG Institutional Funds GmbH. Het gebouw, gelegen aan het John M. Keynesplein 29-41 op kantoorlocatie Riekepolder in Amsterdam, heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 4.985 m² en beschikt over 48 parkeerplaatsen. Het kantoorgebouw is thans in gebruik bij huurder Brunel Nederland B.V. welke hier zijn hoofdkantoor heeft gevestigd.

Het gebouw maakt onderdeel uit van de verkoop van een grote internationale portefeuille met objecten in Duitsland, UK, Polen, Zweden en Nederland.

Cushman & Wakefield adviseerde Ares Management Limited in deze transactie.

Contacten

Ingrid Wallisch

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Telefoon +31 208002048

Contact