Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Pieter van der Peet van JLL naar Cushman & Wakefield

Pieter van der Peet
Klik om te vergroten

PIETER VAN DER PEET VAN JLL NAAR CUSHMAN & WAKEFIELD

BORIS ZIERMANS NAAR CAPITAL MARKETS CUSHMAN & WAKEFIELD


Pieter van der Peet (33) is per 1 januari 2015 in dienst getreden als Head of Tenant Representation bij Cushman & Wakefield. Van der Peet is in deze functie verantwoordelijk voor advisering en vertegenwoordiging van gebruikers van commercieel vastgoed bij hun huisvestingsvraagstukken. 

Van der Peet is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen acht jaar nationale en internationale ervaring heeft opgedaan als adviseur voor zowel gebruikers als eigenaren van commercieel vastgoed. In de periode 2008 – 2009 werkte hij als Transactie Manager in Londen, in 2010 werkte hij in dezelfde functie in Hong Kong. Tijdens zijn werk in Londen en Hong Kong adviseerde en begeleidde hij grote, internationale organisaties zoals ABN AMRO, MSD, Microsoft en Astra Zeneca. Meest recent was hij bij JLL Head of Tenant Representation Amsterdam en adviseerde hij organisaties zoals Brown-Forman, Nestlé en Stryker.

Van der Peet vervangt Boris Ziermans (37), die in 2010 in dienst trad bij Cushman & Wakefield en sinds 2012 als Partner is verbonden aan de organisatie. Ziermans is per 1 januari werkzaam voor het Capital Markets team van Cushman & Wakefield waar hij zich gaat richten op advies aan particuliere en institutionele vastgoedbeleggers en op de begeleiding van aan- en verkooptransacties van kantoren.