H&M huurt distributiecentrum in Tiel - Cushman & Wakefield

H&M huurt distributiecentrum in Tiel

H&M Internos
Klik om te vergroten

Modeketen H&M heeft een 25-jarige huurovereenkomst gesloten voor een distributiecentrum van 20.600 m² in Tiel. Het huurcontract is afgesloten namens Hades Logistics.

Het distributiecentrum, dat H&M in april volledig in gebruik zal nemen, ligt aan Lingewei 6 in Tiel en bestaat uit 18.400 m² logistieke ruimte, 1260 m² kantoor en 940 m² mezzanine. Op het buitenterrein zijn 179 parkeerplaatsen, 45 plaatsen voor trucks en 31 voor opleggers.

Internos heeft thans meer dan 100.000 m² logistieke ruimte in Nederland onder management. Hugo van der Goes, managing director Internos zegt over de nieuwe deal met H&M: 'Wij zijn blij dat we een huurcontract voor zo'n lange termijn kunnen sluiten met deze bekende retailer, drie maanden nadat de vorige huurder vertrok.'

Internos werd bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield en H&M door Bricks Advocaten.