Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Fitness Avenue


Klik om te vergroten

Uitdaging

Fitness avenue zocht naar een nieuwe vestiging, naast de huidige vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Leidschendam. De visie van Fitness Avenue was een inspirerende ontmoetingsplek vol bedrijvigheid waar men de gezondheid en vitaliteit kan verbeteren. Er moest een ruimte gevonden worden waar het bedrijf deze aspecten kond combineren met een relax- en wellnessruimte, een gezond foodconcept en een ruimte voor innovatieve sportapparatuur. Hiermee wil Fitness Avenue inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen op fitnessgebied en zich profileren als een allround health center waarbij beleving centraal staat.Oplossing

Een ‘out of the box’-locatie was nodig om dit concept succesvol te kunnen realiseren. De  voormalige kantine van de beeldbepalende Van Nelle Fabriek boodt de oplossing. De locatie is een separaat gebouw op het terrein met buitenruimte met een industriele en rauwe uitstraling. De Van Nelle Fabriek is het voornaamste industriële monument in Nederland en staat sinds 2014 op de UNESCO werelderfgoedlijst. Tot 1996 werden er koffie, thee en sigaretten verpakt. Nu huren onder andere creatieve bedrijven kantoorruimten en is het in trek voor vergaderingen en evenementen. 


Resultaat

De voormalige kantine bevat 1.100 m2  en zal worden voorzien van een sportruimte, wellnessruimte, een foodconcept en een lounge. Naast de toevoeging van Fitness Avenue wordt het 60.000 m² grote complex voorzien van een diversiteit aan functies, waaronder business center Offices For You, kleinschalige retail en restaurant Black Smoke.