Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Rabobank


Klik om te vergroten

Uitdaging

Een kantoor dat beter past bij de wensen van vandaag en aansluit bij de toekomst, dat was waar de Rabobank naar opzoek was. De Rabobank wenstte een kantoor dat voldoet aan hoge kwaliteits- en duurzaamheidseisen, een luxe uitstraling en een prominente begane grond om zowel particuliere als zakelijke klanten te ontvangen. Gezien de omvang van de benodigde kantoorruimte was dit een grote uitdaging in de huidige kantorenmarkt.


Oplossing

De oplossing voor de Rabobank werd gevonden in het kantoorgebouw First aan het Weena in Rotterdam. Dit prime en duurzame kantoorgebouw, tegenover het Rotterdam Centraal Station is behalve een landmark voor de stad Rotterdam ook de locatie vanwaaruit Rotterdam werd. Dit gebouw voldeed onder andere aan alle kwaliteits-, efficiency- en duurzaamheidseisen van de Rabobank, maar heeft ook een perfecte bereikbaarheid voor zowel zakelijke als particuliere klanten.Resultaat

De Rabobank zal in het derde kwartaal van 2019 de 6.000 m2 kantoorruimte aan het Weena betrekken. Het gehuurde opppervlak is verdeeld over de begane grond en verschillende verdiepingen in de toren. Naast de Rabobank is het gebouw ook verhuurd aan Robeco, Real Conomy, NautaDuthil, Petrobras, DHB Bank en Cushman & Wakefield.