Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

TNT Real Estate


Klik om te vergroten

Uitdaging

Voor het beheer van de objecten van PostNL Real Estate is Cushman & Wakefield de dagelijkse spin in het web. Sinds 2000 verzorgt het Cushman & Wakefield Occupier Management team het contractmanagement van 300 objecten.


Oplossing

“In 2000 won DTZ de opdracht aangezien het de beste prijs-kwaliteit-verhouding bood”, zegt Flip Verwaaijen, directeur PostNL Real Estate. “We wilden een marktpartij voor dit beheer die er verstand van heeft en dit ook slim weet aan te pakken. In de loop der jaren hebben de mensen van DTZ Zadelhoff dit ook bewezen. Zij hebben goede dossier- en huurkennis.” Verwaaijen refereert aan het meedenken van de mensen van Property Management. De directeur omschrijft hen als proactief en klantgericht. “Iedere huurder heeft tenslotte zijn eigen cultuur. Daarom bestaan er geen standaardzaken bij hen. De mensen van Property Management werken persoonlijk. Voor ieder probleem wordt een passende oplossing gevonden. Of het nu om lekkages gaat of om vragen over bijvoorbeeld belastingen. De kracht is dat DTZ zich kan verdiepen in de situatie”, meent Verwaaijen.


Resultaat

Het rechtstreekse contact van DTZ met de verschillende TNT-businessunits leidt tot ontzorging bij TNT. “De afgelopen jaren zijn we op een eerlijke en transparante manier met elkaar omgegaan."