Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

Cushman & Wakefield managet A1 winkelportefeuille voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance


Klik om te vergroten

Uitdaging

Namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance managet Cushman & Wakefield in 47 winkelsteden in Nederland 180 winkellocaties, met een totaal oppervlakte van 80.000 m², met 37 bovengelegen appartementen. Deze locaties bevinden zich binnen deze winkelsteden op de meeste voorname locaties, ook wel A1 locaties aangeduid. Cushman & Wakefield verzorgt voor een 17-tal fondsen, waarvan 16 pensioenfondsen, het commercieel, technisch en administratief beheer. Ook worden voor SAREF de verhuuroptimalisaties en huurprijsherzieningen verzorgd.


Oplossing

Gezien de achtergronden van deze fondsen betreft de strategie een langdurige relatie aan te gaan met de huurders waarbij een gedegen en succesvolle locatie wordt geboden. Huuroptimalisatie en goede kwaliteit van zowel huurder als locatie dragen hier aan bij.


Resultaat

  •  Winnaar beste Vastgoedmanager Retail 2011, 2012, 2013 & 2014
  •  Uitbreiding van de portefeuille met 38 locaties en 3 fondsen
  •  Verkoop van diverse niet-strategische locaties
  •  Herontwikkeling van 5 locaties in Rotterdam, 2 in Utrecht en 1 in Amsterdam
  •  Diverse nieuwe huurders, huurprijsherzieningen, verlengingen en acquisities 
  •  Rapportage middels ISAE 3402