Cookie Use Notification

Deze site maakt gebruik van cookies om u te voorzien van een persoonlijke service. 

Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals uiteengezet in onze cookie kennisgeving. Lees onze cookie gebruiksvoorwaarden voor meer informatie over de cookies die wij gebruiken en hoe u het gebruik van cookies kunt verwijderen of blokkeren.

3M Nederland BV


Klik om te vergroten

Uitdaging

Kantoorruimte gezocht voor de verhuizing van het kantoor van de huidige locatie.

Oplossing

Ontwikkeling van een kantoorgebouw van ca. 4.450 m² op het high tech business park in Delft.

Resultaat

Ontwikkeling van een kantoorgebouw van ca. 4.450 m² op het high tech business park in Delft.

In het derde kwartaal van 2014 gaat 3M Nederland BV verhuizen van de huidige locatie in Zoeterwoude naar  het Technopolis Delft science park, gelegen op de campus van de Technische Universiteit Delft.

De keuze voor deze locatie versterkt 3M als core-merk en een toonaangevende innovator: het science park is gericht op versterking en uitbreiding van de verbindingen tussen organisaties en klanten, waarbij de uitwisseling van ideeën wordt gestimuleerd door de aanwezigheid van een InnovationExperienceCenter, een auditorium, en vergaderfaciliteiten .

In lijn met de strategie van 3M's duurzaamheid, is het gebouw gebouwd en ingericht met duurzame materialen, en heeft ook een 'Uitstekend' BREEAM-NL certificaat. Het ronde gebouw, waarvan de gevel wordt gebouwd met innovatief koud buigbaar gehard glas, gaat een panoramisch uitzicht bieden. Het is volledig ontworpen door het architectenbureau Cepezed en wordt gebouwd door Cordeel Nederland.

Contacten

Boris Ziermans

Boris Ziermans

International Partner

Telefoon +31 208002051

Contact