Cookie Use Notification

This site uses cookies to provide you with a more responsive and personalised service.

By using this site you agree to our use of cookies as set out in our cookie notice. Please read our cookie notice for more information on the cookies we use and how to delete or block the use of cookies.

Vacature Taxateur Herbouwwaarde

Click to Enlarge

De service line Valuation & Advisory heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. In verband met de beoogde verdere groei en de uitbreiding van onze dienstverlening zijn wij voor ons Valuation & Advsiory team in Amsterdam op zoek naar een taxateur die ervaring heeft met herbouwwaarde taxaties.

In deze functie ben je, naast het verrichten van reguliere taxaties, tevens verantwoordelijk voor het verrichten van taxaties ten behoeve van de herbouwwaarde (conform artikel 7:960 BW). Je zorgt voor een transparante en onafhankelijke waardering van de betreffende onroerende zaken en waarborgt met de door jou opgestelde taxatierapporten de juiste verzekerde waarde voor onze opdrachtgevers. Je waardeert kantoren, bedrijfsruimtes, winkels, maar ook bijzondere objecten als verzekeringstaxaties en taxaties ten behoeve van bedrijfswaarderingen en portefeuilleanalyses. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en onderhoudt daarnaast actief contact met verzekeringsadviseurs en overige relevante betrokkenen. Vanzelfsprekend lever je ook een actieve bijdrage aan de acquisitie van nieuwe opdrachten.

Functie-eisen/vaardigheden/competenties

Voor de invulling van deze vacature komen wij graag in contact met kandidaten die zich herkennen in en voldoen aan de volgende functie-eisen en eigenschappen.

  • afgeronde opleiding op HBO- of academisch niveau (bij voorkeur een bouwkundige richting);
  • 1 tot 3 jaar relevante en bewezen werkervaring op het gebied van herbouwwaarde/verzekeringstaxaties;
  • ingeschreven in het Verenigd Register van Taxateurs (VRT);
  • kennis van de verzekeringsbranche;
  • professioneel en kwaliteitsgedreven; 
  • commercieel en klantgericht;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden en een overtuigende persoonlijke presentatie;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal;
  • goede/uitstekende kennis van het gehele MS Office pakket;
  • in het bezit van een geldig rijbewijs.

Valuation & Advisory

Cushman & Wakefield is een van de grootste vastgoedtaxateurs ter wereld. Wij taxeren voor vooraanstaande beleggers, publieke en private bedrijven, banken, REITs (fiscale beleggingsinstellingen), institutionele fondsen en verzekeringsmaatschappijen. Wij leveren op maat gemaakte diensten en oplossingen al naar gelang de wensen van de cliënt.
Onze taxaties zijn gebaseerd op nationale, Europese en internationale standaarden, waaronder International Valuation Standards, RICS, NRVT en TEGOVA.
De opdrachten en werkzaamheden van de afdeling Valuation & Advisory in Nederland bestaan onder meer uit portfoliotaxaties, taxaties voor aan- of verkoop, reguliere taxaties, jaarlijkse en kwartaaltaxaties, huurherzieningen, WOZ procedures, taxaties voor financieringsdoeleinden, taxaties voor (her)ontwikkelingsprojecten, marktonderzoek en vergelijkend onderzoek.

Werkomgeving

Wij bieden je een dynamische en verantwoordelijke functie binnen een succesvol, sterk groeiend en enthousiast team. Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, biedt Cushman & Wakefield (inter)nationale doorgroeimogelijkheden en diverse opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatie naar Nicole Wilson: nicole.a.wilson@cushwake.com

Contact

Ingrid Wallisch

PR & Communicatie Manager

Phone +31 208002048

Contact me